Inlichtingen - VV Koekelare

Sponsors

Inlichtingen

Zoals iedereen wellicht weet, maar te weinig doet, kun je via de mutualiteit een korting krijgen op het inschrijvingsgeld dat je de club betaalde.

Het bedrag dat je terug kunt krijgen varieert volgens ziekenfonds.

Hier kun je de verschillende formulieren van de verschillende mutualiteiten afprinten en invullen. Breng deze ingevuld binnen in de club in de brievenbus die aan de ingang van de kantine hangt vergeet niet uw ploeg (bvb U6).

Formulieren zijn hieronder te downloaden:

Formulier Cm
Formulier Liberaal ziekenfonds
Formulier Onafhankelijk ziekenfonds
Formulier Bond Moyson

Na een 3-tal oefensessies, en bij voldoende interesse, zijn er 2 scenario's om bij VV Koekelare aan te sluiten.  Het is noodzakelijk om deze stappen nauwkeurig te volgen om zo een geldige inschrijving bij VV Koekelare te bekomen.

SCENARIO 1
Uw kind is nog NIET aangesloten bij een club van de K.B.V.B.
1.  Uw kind tekent een nieuw aansluitingsformulier bij VV Koekelare
2. Uw kind tekent een officieel aansluitingsdocument bij de K.B.V.B.
 
 Als ouder/voogd, dient u mee te tekenen bij de officiële aansluiting bij de  K.B.V.B.  Alle  aansluitingen gebeuren electronisch en online.  Het is  daarom van uitermate groot  belang dat u bij inschrijving uw  identiteitskaart én de PIN-code van uw identiteitskaart bij zich  heeft!
 
 
SCENARIO 2
Uw kind is reeds aangesloten bij een club van de K.B.V.B.
voor 30 april:
 Je moet eerst persoonlijk ontslag nemen bij zijn huidige club via een ontslagformulier dat tussen 1 en 30 april aangetekend moet verstuurd worden naar zowel de huidige club én de K.B.V.B.
Vanaf 2 mei kan een nieuw aansluitingsformulier ondertekend worden bij VV Koekelare
na 30 april:
Veranderen van club kan nu enkel mits toestemming van de huidige club.  Dit moet gebeuren met een zogenaamde "witte transfer".  Deze overgangsmachtiging moet zowel door de Gerechtigd Correspondent van de huidige club als door de Gerechtigde Correspondent van VV Koekelare ondertekend worden.
Eenmaal bovenstaande procedure afgerond is, kan een nieuw aansluitingsformulier bij VV Koekelare getekend worden.
 
 Als ouder/voogd, dient u mee te tekenen bij de officiële aansluiting bij de  K.B.V.B.  Alle  aansluitingen gebeuren electronisch en online.  Het is  daarom van uitermate groot  belang dat u bij inschrijving uw  identiteitskaart én de PIN-code van uw identiteitskaart bij zich  heeft!

Met ingang vanaf het seizoen 2014-2015 heeft de K.B.V.B beslist om geen minimumleeftijd meer aan te houden voor inschrijvingen in een voetbalclub.

Concreet betekent dit dat alle jongens & meisjes vanaf 3-4 jaar, die interesse hebben om te voetballen, zich bij VV Koekelare kunnen aansluiten.  Als club beseffen wij maar al te goed dat kinderen op die leeftijd nog maar moeilijk een wel overwogen sport keuze kunnen maken.  Vandaar dat we alle nieuwe spelertjes enkele keren vrijblijvend laten deelnemen aan een training (neem gerust enkele vriendjes mee) van hun leeftijdscategorie.

Heeft uw zoon of dochter de smaak te pakken?  Neem dan gerust contact op met onze gerechtigde correspondent  Els Verhelst om de mogelijkheden te overleggen en de inschrijving in orde te brengen.

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!