Sponsors

U13: SK Torhout - VV Koekelare

SK Torhout GEW. U13

-

VV Koekelare GEW. U13

Competitie

GU13I

Datum

11 november 2017 13:30

Accommodatie

Onbekend

Zaterdag 11 november speelden we uit tegen SK Torhout. De jongens zagen het zitten want ze hadden de vorige keer thuis met 4-3 gewonnen na een spannende wedstrijd. Het eerste kwart begon, het was direct met het mes op de keel en na twee minuten was het al raak na een goede aanval 0-1 (Ward) en SK was meteen wakker geschut .
Maar het hielp niet echt want 8 minuten later stond het al 0-2 (Ward) en voor het eind signaal van het eerste kwart stond het 0-3, Thibo die een perfecte voorzet mooi binnen trapte. Het tweede kwart en daar waren ze, de 1-3 was een feit na drie minuten. We dachten, ze gaan nu opzetten maar niets was minder waar want enkele ogenblikken later was het al 1-4 (Ian) na weer een mooie aanval en samen spel .
In het vierde kwart bleef de score gelijk met kansen aan beide kanten. Het vierde kwart duwden we terug door en we maakten de 1-5 (Ward) wat meteen de eindstand was .

We hebben mooi voetbal gezien en we gaan met een goed gevoel op naar de volgende wedstrijd . "GO GO TEAM U13" vele sportieve groeten T1,D1,D2
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!